Un viatge a través d'ambients lisèrgics, videus scopitone, pulp, pin-ups, serie B, steampunk i bretolades diverses.

dimecres, 24 de febrer de 2010

Mars Attacks!


Sempre he tingut debilitat aquesta gamberrada que va filmar el bó d'en Tim Burton, i es que el xaval té, com un servidor de vostés, un cor pulp.

Per tal de il.lustrar un cop més les seves, de vostés, neuronetes de cultura popular els porto les inspiracions que van portar el senyor Burton a fer la joieta fílmica esmentada.Aquí poden veure, en espasmòdic moviment, un fragmentet d'una peça de la sèrie B anomenada: "This Island Earth" d'en Joseph M. Newman al 1955. Els sona el cap del marcianu?! Aaaaah! El bó d'en Tim! I heus ací la recepta original: els tebeius, editats a principis dels 60 d'on va crear tot el conjunt de la pel.licula.Peró nem amb la part que més ens interessa, la pernilenca. Si, estimades, a mi em posava particularment tiés, el personatge que interpretava l'aleshores parenta d'en Tim Burton, Lisa Marie, i era el del marcià trasvestit. Guaitin-la, aqui dalt, acompanyada pel eternament jòvent Martin Short.

Doncs resulta que ...ohhh! suspresa! q'aquest pentinat, aquest ròs de pot (conill morenot), aquest petxugam perfecte... tataxán! També tenien la seua inspiració jandret persent fric. Preparin els pitets per conèixer la Jan Roberts, Miss agost de 1.962 al Playboy.1 comentari:

  1. Hum hum ........me permito....
    No es la foto original, me acuerdo que havia un mueble de cocina detras, el taburete blanco y los sapatos eran blancos tambien y sin ponpon !!!
    Locual quiere decir que tienes una foto colector siempre sorprendes , grandes son tus fuentes y lo mejor que nos dejes beber de ellas ;-)

    ResponElimina

Digueu, digueu...